Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό στην Πιερία


29.10.2023

Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 στις 6:30 μ.μ. στο Οικογενειακό Κέντρο Πιερίδα (1ο χλμ Κατερίνης-Νέας Εφέσου).

Ο Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός θα παραχωρήσει ομιλία με θέμα: «Αγιορείτικα μηνύματα». Επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος θα παρουσιάσει μια ενημέρωση για την πρόοδο του Ιεραποστολικού Έργου στην Τανζανία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ σχετικό με την Ιεραποστολή και μουσικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεραποστολικής Στέγης «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω»:

Με τη χάρη του Θεού θα πραγματοποιηθεί και φέτος η ετήσια σύναξή μας, το καθιερωμένο Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 6:30μ.μ. στο Οικογενειακό Κέντρο Πιερίδα (1ο χλμ Κατερίνης-Νέας Εφέσου).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ με θέμα: «Αγιορείτικα μηνύματα». Επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος θα μας ενημερώσει για την πρόοδο του Ιεραποστολικού Έργου στην Τανζανία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ σχετικό με την Ιεραποστολή και μουσικό πρόγραμμα.

Παρακαλούνται τα μέλη της Ιεραποστολικής Στέγης και οι φίλοι της Ιεραποστολής να παρεβρεθούν στην εκδήλωση, ώστε να ενισχύσουμε και μέσω αυτής της δράσης το ιεραποστολικό έργο στην Κεντρική Τανζανία. Τιμή πρόσκλησης 5€.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στη διανομή και πώληση των προσκλήσεων και να συνδράμουν στην προετοιμασία της εκδήλωσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Συλλόγου στο τηλέφωνο 2351700677.