Δείτε το ντοκιμαντέρ: «Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής»


09.02.2021

Μπορείτε πλέον να δείτε το ντοκιμαντέρ για τον μεγάλο ασκητή του Αγίου Όρους μέσω της πλαρφόρμας του vimeo εσείς και η οικογένειά σας ή και οι φίλοι σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνει η εφαρμογή.

Από την στιγμή που θα ακολουθήσετε τις οδηγίες το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο για 48 ώρες για να το δείτε όσες φορές θέλετε.

Το ντοκιμαντέρ “Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής” περιγράφει την ζωή ενός μεγάλου ασκητή του Αγίου Όρους, ο οποίος αγιοκατατάχθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο το 2020.

Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, έλαβε πέντε βραβεία από την επιτροπή του London Greek Film Festival, το 2020, συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου για το βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι «Μια προσευχή για όλους», με στίχους του ίδιου του Γέροντα από το βιβλίο «Γέροντας Ιωσήφ – Επιστολές και Ποιήματα». Το τραγούδι ερμηνεύει, ο χολιγουντιανός ηθοποιός Τζόναθαν Τζάκσον, ο οποίος ενσαρκώνει και το ρόλο του γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή, στο ντοκιμαντέρ.

Το συμβολικό ποσό που καλείστε να συνεισφέρετε, θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το έργο μας για παραγωγή ντοκιμαντέρ και ταινιών με ορθόδοξο περιεχόμενο.

Η παραγωγή είναι του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και την επιμέλεια του ντοκιμαντέρ είχε η Βατοπαιδινή αδελφότητα.

 

Δείτε εδώ το ντοκιματέρ «Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής».