ΤΙΤΛΟΣ

Ημερολόγιο 2024. «Αγιογραφείο της Ι. Μονής Βατοπαιδίου»


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

-

ΕΚΔΟΣΗ

2023

ΤΙΜΗ

10 €

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2024

ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

Αγιογραφείο της Ι. Μονής Βατοπαιδίου

Η τιμή της εικόνος επί το πρωτότυπον διαβαίνει

 

Το ημερολόγιό της για το έτος 2024 σε έναν πολυτελή και καλαίσθητο τόμο για επιτραπέζια χρήση, εξέδωσε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Το ημερολόγιο του 2024 είναι αφιερωμένο στο έργο του αγιογραφείου της Μονής, όπου το ιερό διακόνημα της αγιογραφίας καλλιεργείται προς δόξαν Θεού.

Την έκδοση χαιρετίζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και προλογίζει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ.

Το πλούσιο εικονογραφικό υλικό συνοδεύεται από επεξηγηματικά κείμενα σχετικά με τον τεράστιο πλούτο που διατηρεί αιώνες τώρα η Ορθόδοξη Εκκλησία στον χώρο του λειτουργικού βίου, της πατερικής σκέψης και της εκκλησιαστικής τέχνης.

Το ημερολόγιο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου για το 2024 αφιερωμένο στις εικόνες του αγιογραφείου της Μονής αναδεικνύει την αγάπη των πατέρων προς τον Θεό, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από τον χρωστήρα τους.

Για να προμηθευτείτε το ημερολόγιο μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekthesi@vatopedi.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2377888087.